Trang khai thác
Trang chủ
Tài liệu số
Tài liệu giấy
Dịch vụ Z3950
Tài liệu số
Tài liệu giấy
Dịch vụ Z3950
Tra cứu tài liệu
Tất cả
Nhan đề
Tác giả
Năm xuất bản
Từ khóa
Tìm kiếm
Tìm kiếm chi tiết
|
Tìm kiếm nâng cao
Tài liệu số - Kết quả tìm kiếm
Tìm thấy
13
tài liệu thỏa mãn điều kiện tìm kiếm.
Kiểu hiển thị:
Sắp xếp theo:
Ngày tạo
Nhan đề
Tác giả
Năm xuất bản
Chủ để
Dung lượng tệp tin
Giảm
Tăng
Microwave assisted extraction of pectin from passion fruit peels under alkaline conditions
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Agric. conspec. sci.
Năm xuất bản:
2022
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Alkaline condition
Extraction
Passiflora edulis Sims
Pectin
Microwave
Optimization of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from fresh moringa oleifera leaves with a response surface methodology and comparison with the soxhlet extraction method
Tác giả:
Nguyen Thi Hoang Yen
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Chemical Society of Ethiopia
Năm xuất bản:
2022
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Antioxidant activity
Herbal plant
Polyphenols
Physicochemical properties, chemical components, and antibacterial activity of melaleuca cajuputi powell essential oil leaves from Quang Tri province, Vietnam
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Năm xuất bản:
----
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Antimicrobial activity
Antioxidant capacity
Essential oil
Melaleuca cajuputi Powell
Effect of aloe vera gel coating on the quality of banana fruit during storage
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Bulletin of the Transilvania University of Brasov
Năm xuất bản:
2021
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Aloe vera
Banana
Edible film
Storage
Physicochemical characteristics and antioxidant activities of banana peels pectin extracted with microwave assisted extraction
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Agriculture & Forestry
Năm xuất bản:
2022
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Banana
Microwave
Pectin
Peel
The effect of polyphenols from polygonum multiflorum thunb. Root extract on the storage of ground beef
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Van Hong Thien
Le Tram Nghia Thu
Tran Thi Mai Anh
Nguyen Thi Ngan
Nhà xuất bản:
Bulletin of the Transilvania University of Braşov
Năm xuất bản:
2021
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Ground beef
Extract
Lipid oxidation
Polyphenols
Evaluation of textural and microstructural properties of vegan aquafaba whipped cream from chickpeas
Tác giả:
Nguyen Thi Minh Nguyet
Le Pham Tan Quoc
Tran Gia Buu
Nhà xuất bản:
AIDIC Servizi S.r.l.
Năm xuất bản:
2021
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Aquafaba
Vegetarian food
Whipped cream
Chickpea
Microstructure
Effect of alginate coating on the quality of fresh cut muskmelon fruit (cucumis melo l.)
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Vasile Goldis University
Năm xuất bản:
2020
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Alginate
Cucumis melo L
Edible coating
Fresh cut
Chemical composition of dried Stevia rebaudiana Bertoni leaves and effect of ultrasound-assisted extraction on total steviosides content in extract
Tác giả:
Nguyen Thi Hoang Yen
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
The Institute of Natural Fibres and Medicinal Plants
Năm xuất bản:
2020
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Chemical composition
Extraction
Sweetener
Optimization of microwave-assisted extraction of phenolic compounds from ginger (Zingiber officinale Rosc.) using response surface methodology
Tác giả:
Tran Thi Huyen
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Herba Polonica
Năm xuất bản:
2020
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Antioxidant
Ginger
Phenolic compounds
Response surface methodology (RSM)
Extraction
Chemical composition and cellulase-assisted extraction of total saponins from Gomphrena celosioides Mart
Tác giả:
Nguyen Thi Hoang Yen
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Journal of Biotechnology, Computational Biology and Bionanotechnology
Năm xuất bản:
2020
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Bioactive compounds
Gomphrena celosioides Mart
Enzyme
Composition
Microwave Assisted Extraction of Phenolic Compounds From Polygonum Multiflorum Thunb. Roots
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nguyen Van Muoi
Nhà xuất bản:
Scientiarum Polonorum Acta
Năm xuất bản:
2016
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Antioxidant capacity
Microwave Assisted Extraction
Polygonum Multiflorum Thunb
Solvent
Total polyphenol
Trolox
Effect of the assistance of microwave and oxalic acid on the extraction yield of pectin from pomelo (Citrus maxima) peel
Tác giả:
Le Pham Tan Quoc
Nhà xuất bản:
Bulgarian Journal of Agricultural Science
Năm xuất bản:
2019
Tác giả phụ:
Chủ đề:
Microwave
Oxalic acid
Pectin
Đăng nhập
Đăng nhập
Thống kê
Tổng số tệp tin điện tử:
0
Tổng số tài liệu số:
19,135
Thống kê truy cập
13.201.156